Coltunasi cu gem - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aluaturi, Papanasi » Coltunasi cu gem

Coltunasi cu gem

Ingrediente:

  • 250 g făină;
  • 2 ouă;
  • 100 g lapte;
  • 60 g unt;
  • pesmet;
  • gem;
  • zahăr pudră.

Mod de preparare:

Se face un aluat din făină, lapte, sare şi ouă. Se lasă la rece 10 minute, se întinde o foaie şi se taie pătrate care se umplu cu gem, se lipesc şi se fierb în apă clocotită cu sare timp de 15 minute.

Se servesc stropiţi cu unt topit şi presăraţi cu pesmet rumenit şi zahăr pudră.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Coltunasi cu carne prajiti Ingrediente: 1 ceasca caimac; 2 oua; 1 lingura rom; faina; sare; 2 linguri de untura pentru […]
  • Coltunasi cu cartofi Ingrediente: 400 g făină; 500 g cartofi; 100 g ceapă; 50 g ulei; 100 g unt; sare; piper; 2 […]
  • Coltunasi umpluti cu varza calita Ingrediente: un kg de varză murată; 200 g untură; 300 g ceapă; piper; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Papanasi Fierti Ingrediente: 0,500 kg branza de vaci; 4 oua; 2 linguri de unt; 0,150 kg faina; Cat cere […]
  • Foi de placinta Ingrediente: 500 g faina; 3 linguri ulei; 1 ceasca cu apa calda; 1 ligurita cu sare […]

1 Comment

  1. ani badila says:

    sunt super buni

Comentarii: Coltunasi cu gem

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player