Compot asortat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Compot asortat

Compot asortat

Ingrediente:

  • 200 g zahăr;
  • 2 litri de apă;
  • 1/2 lămâie;
  • 2 mere;
  • 2 pere;
  • 8 prune;
  • 4 ciorchine mici de struguri;

 

Mod de preparare:

În vasul de fierbere se pun apă, zahărul şi lămâia tăiată în cubuleţe mici.

Se pune vasul pe foc până când termo controlul arată temperatură de fierbere.

Între timp fructele se spală şi se curată după preferinţă cu coaja său fără coajă.

Merele şi perele se taie în cubuleţe şi se adaugă în vas. Se lasă 5 minute la foc mic, după care se opreşte focul şi se lasă vasul acoperit până se răceşte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa-crema de legume   Ingrediente: 400 g morcovi; 100 g păstârnac; 400 g cartofi; 2 cepe; o ţelina […]
  • Budinca de branza de vaca Ingrediente: 400 g brânză de vacă; 150 g unt; 6 ouă; 50 g făină; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Bezele cu cafea Ingrediente: 2 albuşuri de ou; 100 g zahăr pudră; 1 linguriţă cu ulei; 1linguriţă cu […]
  • Glazura de ciocolata Ingrediente: 100 g cacao; 1/4 l apă caldă ; 100 g zahăr pudră; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se […]
  • Caramele cu Ciocolata   Ingrediente: 50 g cacao; 6 1/2 linguri de unt; 13 bucăţi de zahăr; o lingură de miere; 4 […]

Comentarii: Compot asortat

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player