Corabioare II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Corabioare II

Corabioare II

Ingrediente:

  • 400 g faina;
  • 300 g unt;
  • 250 g zahar;
  • vanilie;
  • sare;

Mod preparare :

Se freaca untul cu zaharul, se adauga treptat vanilia si faina si un strop de sare.

Se formeaza bile mici,se turtesc si se gauresc la mijloc.

Se coc circa 30 de minute si cale find ,se tavalesc in zahar pudra vanilat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Reteta corabioare Ingrediente: 250 g unt; 250 g făină; 250 g zahăr pudră; 250 g migdala pisate. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Corabioare Ingrediente: 250 g de unt; ½ pahar cu zahar pudra; 1 lingurita cu rom; 1 ou; 500 g de […]
  • Inghetata de Piersici Ingrediente: 250 g piure de piersici; 200 g zahăr; 1/2 lămâi(zeamă); 250 g […]
  • Inele cu cirese Ingrediente: ¼ l apă; 3  linguri cu ulei; sare; 150 g făină; 4-5 […]
  • Crema moca II   Ingrediente: 2 linguriţe de cafea; 100 g cacao; 4 ouă; 800 g unt; 3 linguri de […]

Comentarii: Corabioare II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player