Corabioare - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Prajituri » Corabioare

Corabioare

Ingrediente:

  • 250 g de unt;
  • ½ pahar cu zahar pudra;
  • 1 lingurita cu rom;
  • 1 ou;
  • 500 g de faina;

Mod de preparare:

Se topeşte untul şi se freacă pană devine alb, spumos, se adaugă zahărul bine vanilat, romul, oul întreg şi făina.
Se frămîntă bine, se fac forme lunguieţe, se trasează pe deasupra lor nişte dungi cu furculiţa şi se coc în tavă neunsă.
Fiind încă fierbinţi, se tăvălesc prin zahăr vanilat pe toate părţile

 

Tags:

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Corabioare II Ingrediente: 400 g faina; 300 g unt; 250 g zahar; vanilie; sare; [ad#ad-1] Mod preparare […]
  • Prajitura cu caise Ingrediente: 200 g unt sau margarina; 6 linguri cu zahăr pudră; 1 ou întreg; 1 […]
  • Prajitura cu crema si bezea Ingrediente: 500 g făină; 200 g zahăr; 4 gălbenuşuri; 1 linguriţă de amoniac sau bicarbonat; 150 […]
  • Prajitura cu lamaie Ingrediente: Blatul: 1 ou; 80 g margarina; 3 linguri cu zahăr; 1 linguriţă cu amoniac; 8 […]
  • Prajitura pentru ceai Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 200 g zahăr pudră; 1 pachet cu zahăr vanilat; coaja de la […]

Comentarii: Corabioare

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player