Cornete - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Cornete

Cornete

Ingrediente:

  • 200 g zahăr;
  • 100 g făină;
  • 4 ouă;
  • 1 praf de vanilie;
  • frişca

Mod de preparare:

Se amestecă totul, se întinde o foaie, se taie cu păharelul.

Se coc în tavă, se rulează pe deget în formă de cornet cand sunt fierbinţi.

Se umplu cu frişca sau cremă.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sulfeu de castane Ingrediente: 500 g castane (sau 1 borcan cu piure de castane); ½ l lapte; 100 g zahăr; 4 […]
  • Budinca de smochine Ingrediente: 500 g smochine; 8 ouă; 300 g zahăr; franzelă; lapte. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Stele cu scortioara Ingrediente: 250 g făină; 100 g nuci; 100 g unt; 1 linguriţă cu cacao; 1 linguriţă cu […]
  • Bezele cu cafea Ingrediente: 2 albuşuri de ou; 100 g zahăr pudră; 1 linguriţă cu ulei; 1linguriţă cu […]
  • Picromigdale Ingrediente: 6 albuşuri; 300 g zahăr; 200 g nuci; 30 g făină; 10 picături de esenţă de […]

Comentarii: Cornete

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player