Cornulete “Ana” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Cornulete, Pizza si aluaturi » Cornulete “Ana”

Cornulete “Ana”

Ingrediente:

  • 400 g de faina;
  • 150 g de margarina;
  • 100 g de smantana;
  • 80 ml de lapte;
  • 20 g de drojdie;
  • sare;
  • vanilie;
  • coaja de lamaie;
  • gem sau rahat;
  • 60 g de ahar;

Mod de preparare:

Se amesteca totul, se lasa putin coca sa se odihneasca, apoi se intinde o foaie din care se taie patrate care se umplu cu gem sau rahat.
Tava se unge cu margarina. Se coc în cuptor potrivit de tare. Se pudreaza fierbinti.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cornulete ieftine Ingrediente: 370 g de faina; 2 oua; 65 g de unt sau ulei; 125 g de zahar pudra; 1 zahar […]
  • Cornulete “Viciu” Ingrediente: 250 g de faina; 140 g de unt; 150 g de smantana; sare; gem de caise; zahar […]
  • Cornulete cu bors Ingrediente: 1 pahar cu ulei; ½ de pahar cu bors; 30 g de drojdie de bere; 750 g de […]
  • Cornulete “Trude” Ingrediente: 250 g de margarina; 8 linguri cu apa clocotita; un praf de sare; faina cat […]
  • Cornulete foarte fine Ingrediente: 300 g de faina; 200 g de smantana; 200 g de unt; sare; 300 g de rahat; 60 g de […]

Comentarii: Cornulete “Ana”

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player