Cornulete cu bors - RETETE CULINARE

Retete culinare » Cornulete, Pizza si aluaturi » Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Ingrediente:

  • 1 pahar cu ulei;
  • ½ de pahar cu bors;
  • 30 g de drojdie de bere;
  • 750 g de faina;
  • rahat sau gem;
  • zahar pudra;

Mod de preparare:

Se face o cocă, se frămantă, se întinde o foaie, se taie în pătrate care se umplu cu rahat sau gem şi se formează cornuleţe care se coc în cuptor potrivit pînă capătă o culoare puţin gălbuie.
Se tăvălesc fierbinţi în zahăr pudră.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cornulete ieftine Ingrediente: 370 g de faina; 2 oua; 65 g de unt sau ulei; 125 g de zahar pudra; 1 zahar […]
  • Cornulete “Ana” Ingrediente: 400 g de faina; 150 g de margarina; 100 g de smantana; 80 ml de lapte; 20 g de […]
  • Cornulete “Viciu” Ingrediente: 250 g de faina; 140 g de unt; 150 g de smantana; sare; gem de caise; zahar […]
  • Cornulete “Trude” Ingrediente: 250 g de margarina; 8 linguri cu apa clocotita; un praf de sare; faina cat […]
  • Cornulete foarte fine Ingrediente: 300 g de faina; 200 g de smantana; 200 g de unt; sare; 300 g de rahat; 60 g de […]

Comentarii: Cornulete cu bors

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player