Cornulete “Trude” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Cornulete, Pizza si aluaturi » Cornulete “Trude”

Cornulete “Trude”

Ingrediente:

  • 250 g de margarina;
  • 8 linguri cu apa clocotita;
  • un praf de sare;
  • faina cat cuprinde;
  • nuci;
  • rahat sau magiun;
  • zahar vanilat

Mod de preparare:

Intr-o grămăjoară de făină se toarnă apa clocotită, se frămîntă, apoi se încorporează şi margarina.
Se întinde o foaie care se taie în pătrate, pentru a se forma cornuleţe umplute cu nuci, rahat sau magiun.
Se coc la foc iute.
Se tăvălesc calde în zahăr vanilat.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cornulete foarte fine Ingrediente: 300 g de faina; 200 g de smantana; 200 g de unt; sare; 300 g de rahat; 60 g de […]
  • Cornulete ieftine Ingrediente: 370 g de faina; 2 oua; 65 g de unt sau ulei; 125 g de zahar pudra; 1 zahar […]
  • Cornulete “Viciu” Ingrediente: 250 g de faina; 140 g de unt; 150 g de smantana; sare; gem de caise; zahar […]
  • Cornulete cu bors Ingrediente: 1 pahar cu ulei; ½ de pahar cu bors; 30 g de drojdie de bere; 750 g de […]
  • Cornulete “Ana” Ingrediente: 400 g de faina; 150 g de margarina; 100 g de smantana; 80 ml de lapte; 20 g de […]

Comentarii: Cornulete “Trude”

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player