Cornuri umplute cu branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Cornuri umplute cu branza

Cornuri umplute cu branza

Ingrediente:

  • 5 cornuri;
  • 200 g margarina;
  • 250 g cascaval sau telemea.

Mod de preparare:

Cornurile (drepte) se taie in jumatati. Se scobesc de miez. Margarina se freaca spuma. Se adauga branza rasa.

Cu acest amestec se umplu cornurile scobite. Se asaza in tava si se pun in cuptor 10-15 minute.

Se servesc fierbinti.

O alta metoda este de a se taia cele doua capete ale cornului si cu un cutit sa se scoata miezul. Locul ramas gol se umple cu branza pusa intr-un cornet.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cornuri umplute cu crenvusti Ingrediente: 5 cornuri drepte; 5 bucati de crenvursti; 50 g unt. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Cornulete cu sunca Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 500 g faina; 1 ou; drojdie de marimea unei […]
  • Clatite cu varza Ingrediente: 400g varza 2o oua 1 ceasca de faina 1 sau  1|2 ceasca de lapte 1 lingura de […]
  • Turnatei Ingrediente: 2 ouă; 60-100 g făină; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se amestecă făina şi […]
  • Friganele de cartofi Ingrediete: 100g cartofi 1 ou 1|2 ceasca de faina 1\2 ceasca de lapte sare piper verdeata […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Cornuri umplute cu branza http://www.la-cratita.ro/cornuri-umplute-cu-branza/ […]

Comentarii: Cornuri umplute cu branza

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player