Cornuri umplute cu crenvusti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Cornuri umplute cu crenvusti

Cornuri umplute cu crenvusti

Ingrediente:

  • 5 cornuri drepte;
  • 5 bucati de crenvursti;
  • 50 g unt.

Mod de preparare:

Cornurile se taie in lungimea lor in jumatati si se scobesc de miez. De asemenea si crenvurstii se taie jumatati in lungime.

Untul se taie in zece bucati. Fiecare bucata de corn se unge in interior cu cate o bucatica de unt. Crenvurstiul se asaza in corn cu taietura spre interior ca sa intre cat mai adanc in scobitura.

Se asaza in tava de tabla neemailata si se pune la cuptor 15-20 de minute.

Se serveste fierbinte.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cornuri umplute cu branza Ingrediente: 5 cornuri; 200 g margarina; 250 g cascaval sau telemea. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Pateuri cu ciuperci si ou Ingrediente: 300 g aluat frantuzesc; 100 g sunca sau limba fiarta; 2 oua rascoapte; 100 g […]
  • Topitura de Purcel (Jumara) Ingrediente: 1kg de carne de porc grasa sare [ad#ad-1] Mod de preparare: Se pun capetele taiate […]
  • Racituri de pasare Ingrediente: o pasare (aprox. 1 kg); 2-3  litri de apa (dupa timpul cat trebuie sa fiarba […]
  • Pogacele cu unt Ingrediente: 300 g faina; 120 g unt; 60 g untura; 2 galbenusuri; 1 lingurita rom; drojdie de […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Cornuri umplute cu crenvusti http://www.la-cratita.ro/cornuri-umplute-cu-crenvusti/ […]

Comentarii: Cornuri umplute cu crenvusti

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player