Cotlete de berbec la tigaie - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Cotlete de berbec la tigaie

Cotlete de berbec la tigaie

Ingrediente:

  • 6 cotlete
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie cotletul de grosimea degetului. Se curata de grasimi si de pielitadin lungul osului. Se bat mai ales ca sa li se dea o forma. Se da sare si piper. Se frig pe o parte si pe alta in untura fierbinte. Se servesc cu garnitura de fasole boabe.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cotlete de berbec la gratar Ingrediente: 6 cotlete 1 lingura de ulei sare piper [ad#ad-1] Mod de preparare: Se taie […]
  • Cotlete de berbec fripte la tigaie Ingrediente: 4  bucti cotlete curatite de piele si grasime; sare; 2 linguri untura. […]
  • Pilaf din carne de porc Ingrediente: 600 g carne de porc; 1 lingura untura; 1 ceapa; sare; piper; 1 lingura bulion de […]
  • Fasole verde cu carne Ingrediente: 1 kg fasole; 400 g carne; 1 lingura untura sau ulei; 1 ceapa; 4 […]
  • Caltabosi Ingrediente: 1 kg orez 0,5 kg ficat de porc 1/2 de plaman 1,5 kg de carne de la cap 1 […]

Comentarii: Cotlete de berbec la tigaie

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player