Cotlete de caprioara - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Cotlete de caprioara

Cotlete de caprioara

Ingrediente

  • 6 cotlete
  • 1 lingura de unt
  • 2 lingurite de ulei
  • sare

Mod de preparare

Cotletele trebuie taiate la circa 2cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Untul amestecat cu ulei se pune intr-o tigaie. Cand grasimea s-a incins, se pun cotletele si se frig pe o parte si pe alta. Nu trebuie lasate sa se usuce. Se servesc cu sos de ciuperci sau cu sos de vin la care se adauga si sosul din tigaia in care s-au fript.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]
  • Pulpa de miel la cuptor Ingrediente: 1 pulpa miel 4 cepe mari 2 capatani de usturoi 2-3 fire de rozmarin 4-5 frunze de […]
  • Pui cu gutui Ingrediente 1 pui mare 1 kg gutui 2 linguri de unt sau untura 2 linguri de zahar 1/2 pahar de […]
  • Peste la cuptor Ingrediente: 1.5kg peste; 1 lingura faina; 1 lingura unt; 2 cesti zeamal 2 linguri branza […]
  • Varza de Bruxelles de branza Ingrediente 1 kg varza 2 linguri de unt sare 3 linguri de branza [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Cotlete de caprioara

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player