Cotlete de caprioara - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Cotlete de caprioara

Cotlete de caprioara

 Ingrediente:

  • 6 cotlete;
  • 1 lingură unt;
  • 2 linguriţe ulei;
  • sare;

Modalitate preparare:

Se taie cotletele de circa 2 cm grosime şi se bat uşor ca să se mai subţieze. Se pune într-o tigaie untul amestecat cu ulei.

Când grăsimea este fierbinte, se pun cotletele şi se frig pe ambele părţi.

Nu trebuie lăsate să se usuce.

Se servesc cu sos de ciuperci sau cu sos de vin pregătit separat, la care se adaugă şi sosul din tigaia în care s-a fript.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cotlete de caprioara Ingrediente 6 cotlete 1 lingura de unt 2 lingurite de ulei sare [ad#ad-1] Mod de […]
  • Cotlete de vitel pane Ingrediente: 6 cotlete 1 lingura de faina 2 oua 2 linguri de pesmet 2 linguri de […]
  • Biftec la tava Ingrediente 1,200kg muschi 2 linguri de untura sare [ad#ad-1] Mod de preparare Adevaratul […]
  • Friptura de rata salbatica Ingrediente: 1 raţă; 100 g slănină; 1 lingură unt; 1 linguriţă pătrunjel verde tocat; sare; 1 […]
  • Pachetele de miel cu verdeata Ingrediente: 1kg pulpa de miel; 4 leg. leurda; 2 leg. ceapa verde; 2 teline mici; 200g jambon […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Cotlete de caprioara http://www.la-cratita.ro/cotlete-de-caprioara/ […]

Comentarii: Cotlete de caprioara

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player