Cotlete de porc la tigaie - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Cotlete de porc la tigaie

Cotlete de porc la tigaie

Ingrediente:

  • cotlet de porc (dupa preferinte);
  • zeama de la o lamaie sau Helas;
  • Sare;
  • Piper macinat;
  • Cimbru;

Mod de preparare:

Se spala cotletele si se ung cu untdelemn si zeama de lamaie (Helas), lasindu-se la marinat  6 -10 ore.Se sareaza,se presara praf de piuper si de cimbru peste ele si se pun in tigaia cu grasime bine incinsa. Se rumenesc, intorcandu-le cand pe o parte cand pe cealalta avand grija sa fie bine patrunse.

Se servesc cu garnitura de: muraturi, salata verde,cartofi pai,orez fiert etc.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Cotlete de porc la tigaie

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player