Cotlete de purcel la gratar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Gratare, Preparate din carne » Cotlete de purcel la gratar

Cotlete de purcel la gratar

Ingrediente:

  • 6 cotlete;
  • 1 linguriţă de untură sau 1 felie slănină;
  • sare;

Mod de preparare:

Se taie cotletele de grosimea degetului. Când sunt prea grase, se curăţă de grăsime, se taie apoi bucăţile de oase dinspre şira spinării şi se scurtează costiţele dacă sunt prea lungi.

Se dă sare şi se ţin aşa o jumătate de oră. Se frig pe grătarul bine încins şi uns cu puţină slănină crudă. Se servesc cu legume.

Va recomandam si urmatoarele retete

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Cotlete de purcel la gratar http://www.la-cratita.ro/cotlete-de-purcel-la-gratar/ […]

Comentarii: Cotlete de purcel la gratar

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player