Cotlete de vitel pane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Cotlete de vitel pane

Cotlete de vitel pane

Ingrediente:

  • 6 cotlete
  • 1 lingura de faina
  • 2 oua
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de untura
  • sare

Mod de preparare:

Se taie cotletele groase de 2 centimetri. Se indeparteaza bucatica de os de la sira spinarii si pielita din lungul osului. Se scurteaza si costita daca este prea lunga. Se sareaza. Se dau prin faina, ou si pesmet. Se pun la prajit cand untura este incinsa, si se introc pe ambele parti, pana cand se rumenesc. Se servesc cu cartofi sau alte legume.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cotlete de vitel pane Ingrediente: 6 cotlete 1 lingura de faina 2 oua 2 linguri de pesmet 2 linguri de […]
  • Snitel de vitel pane Ingrediente: 4 felii de came; 1 lingura cu varf faina; 2 linguri pesmet; 1 ou; sare; ulei sau […]
  • Friptura lioneza Ingrediente: 6 bucati de carne de porc a 125g fiecare; unt sau margarina 40g; faina 20g; bulion 2 […]
  • Rasol de vaca Ingrediente: 1,500 kg carne pentru rasol; zarzavat pentru supa; cativa […]
  • Pulpa de miel la cuptor Ingrediente: 1 pulpa miel 4 cepe mari 2 capatani de usturoi 2-3 fire de rozmarin 4-5 frunze de […]

Comentarii: Cotlete de vitel pane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player