Cotlete de vitel pane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Cotlete de vitel pane

Cotlete de vitel pane

Ingrediente:

  • 6 cotlete
  • 1 lingura de faina
  • 2 oua
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de untura
  • sare

Mod de pregatire:

Se taie cotletele groase de 2 cm. Se indeparteaza bucatica de os de la sira spinarii si pielita din lungul osului. Se scurteaza si costita daca este prea lunga. Se sareaza. Se dau prin faina, ou si pesmet. Se prajesc ca si snitelul vietnez.

Se servesc cu cartofi sau cu alte legume.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Picioare de vitel pane Ingrediente: 3-4 picioare de vitel (1,500kg) 2 L apa 1 lingura de otet o foaie de dafin 1 […]
  • Bors cu carne de vita Ingrediente: 500g carne de vita (cap de piept sau rasol); 500g oase; 2 cepe; 1 morcov; 1 […]
  • Cotlete de vitel pane Ingrediente: 6 cotlete 1 lingura de faina 2 oua 2 linguri de pesmet 2 linguri de […]
  • Biftec la tava Ingrediente 1,200kg muschi 2 linguri de untura sare [ad#ad-1] Mod de preparare Adevaratul […]
  • Cotlete de caprioara  Ingrediente: 6 cotlete; 1 lingură unt; 2 linguriţe ulei; sare; [ad#ad-1] Modalitate […]

Comentarii: Cotlete de vitel pane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player