Covrigei Speciali - RETETE CULINARE

Retete culinare » Covrigei, Pizza si aluaturi » Covrigei Speciali

Covrigei Speciali

Ingrediente:

  •       250 g margarina;
  •       250 g smantana;
  •       250 g untura;
  •       150 g cascaval ras prin razatoarea mica;
  •       2 linguri condimente;
  •       2 oua intregi;
  •       faina, dupa bunul plac;

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele pana se obtine un aluat destul de tare. Compozitia se lasa intr-un loc racoros vreo cateva ore. Apoi, se ia cate putin aluat dupa care se modeleaza in betisoare lungi de 6-7 cm,si se da forma de covrigei.

Covrigeii se pun in tava unul langa altul, dupa care se coc pana ce prind o culoare aurie.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Covrigei de plamadeala Ingrediente: 500 g făină; 125 g unt; 2 ouă întregi; 1 gălbenuş; 3 linguri zahăr; 30 g […]
  • Covrigei deliciosi Ingrediente: 250 g de unt sau margarina; 250 g de zahar pudra; 3 oua; ½ pachetel de praf […]
  • Covrigei cu unt Ingrediente: 420 g de faina; 3 galbenusuri si un ou intreg; 140 g de zahar vanilat; 280 g de […]
  • Covrigi de Paste Ingrediente: 40 g drojdie de bere lapte cald 1 cutie lapte condensat 6 oua 60 g unt 1 lamaie […]
  • Coltunasi umpluti cu varza calita Ingrediente: un kg de varză murată; 200 g untură; 300 g ceapă; piper; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Covrigei Speciali

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player