Creier cu Maioneza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Creier cu Maioneza

Creier cu Maioneza

Ingrediete:

300 g creier,
250 g maioneza,
100 ml smantana,
lamaie,
mustar,
sare,
patrunjel,
marar

    Mod de preparare:

    Creierul de vitel sau de porc se fierbe, se strecoara si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie in felii care se asaza pe platoul de servit garnisit cu frunze de salata proaspata pe margine.
    Separat se prepara maioneza potrivita cu sare, un strop de lamaie, mustar, marar sau patrunjel. La final se adauga smantana de buna calitate. Se toarna maioneza peste feliile de creier si se servesc imediat.
    Pofta buna!

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Alivenci Moldovenesti Ingrediente: 1l lapte, 300g malai grisat, 1/2kg branza de vaci, 1/4l smantana, 100 gr unt, […]
    • Tocanita de ficat Mehedinteana Ingrediente: 1 kg ficat; 1/4 kg ceapa; O cana de vin (250 ml); O ceasca de bulion; Sare; […]
    • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]
    • Risoto cu limba Ingrediente: 1 ceaşcă orez; 1 limbă de viţel; 1 ceapă; 1 morcov; 1 patrunjel; 3 linguri […]
    • Varza umpluta Ingrediente: o varza potrivit de mare; 500 g carne; un ou; o ceapa; untdelemn/ulei; o ceasca […]

    Comentarii: Creier cu Maioneza

    Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player