Crema Cafea IV - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema Cafea IV

Crema Cafea IV

Ingrediente:

  • 150 g zahăr pudră;
  • 4 gălbenuşuri;
  • 5 linguriţe de nescafe;
  • 6 linguri lapte vanilat;

Mod de preparare:

Se amestecă cu putere într-un vas zahărul,gălbenuşurile, nescafe-ul şi laptele, până când compoziţia devine netedă şi spumoasă.

Se lăsa să se răcească bătând crema din când în când.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de cafea II Ingrediente: 6 galbenuri; 3 linguri de zahăr;  o ceşcuţă cu lapte; o linguriţă de […]
  • Crema de Cafea III Ingrediente: 50 de ml cafea; 150 ml lapte; 5 ouă; o linguriţă de făină; 1/2 lapte îndulcit […]
  • Crema de cafea Ingrediente: 8 linguri de cafea tare şi dulce; 6 ouă; 2 linguri de zahăr; 100 g […]
  • Crema de cafea  Ingrediente: 4 ouă; 120 g zahăr; 2 linguri de cafea; 1 lingură de rom; 3 foi de […]
  • Crema moca II   Ingrediente: 2 linguriţe de cafea; 100 g cacao; 4 ouă; 800 g unt; 3 linguri de […]

Comentarii: Crema Cafea IV

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player