Crema cu migdale - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema cu migdale

Crema cu migdale

Ingrediente:
  • o brioşă;
  • 100 g migdale;
  • 100 g unt;
  • 2 linguri de rom ;
  • cremă englezească;
 
Mod de preparare:
Se pisează brioşa, apoi migdalele se dau prin maşina de nuci, se amestecă împreună, se adaugă untul frecat, spuma şi romul. Se aşează în cupe şi se pune deasupra un strat de cremă englezească de cafea.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de cacao la pahar   Ingrediente: 1/2 pahar cu zahar; 2 linguri de cacao; 1/2 l lapte; 2 linguri rase de […]
  • Crema de castane Ingrediente 400g castane 200g unt rom dupa gust Pentru sirop 300g zahar o ceasca de […]
  • Crema cu Rom   Ingrediente: 2 oua; 150 g faina; 7 linguri de zahar; 1/2 l lapte; un păhărel cu […]
  • Crema de cozonac Ingrediente 300g cozonac sirop de zahar cafea sau cacao sau marmelada   Pentru […]
  • Crema pentru torturi   Ingrediente: 1/2 l lapte; 1/2 esenţa cafea; 350 g zahăr; 8 ouă; 100 g […]

Comentarii: Crema cu migdale

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player