Crema cu Rom - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema cu Rom

Crema cu Rom

 

Ingrediente:

  • 2 oua;
  • 150 g faina;
  • 7 linguri de zahar;
  • 1/2 l lapte;
  • un păhărel cu rom;
  • unt cat o nuca;

 

Mod de preparare:

Se freacă ouăle cu faina si zaharul si zaharului, se adaugă putin  cate putin, laptele in care s-a turnat romul. Se topeşte untul într-o tigaie in care se toarnă o lingura din pasta.

Îndată ce a prins culoare, se varsă totul într-o forma si se coace timp de 10 minute.

Se serveşte calda, garnisita cu dulceaţă de vişine.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de cozonac Ingrediente 300g cozonac sirop de zahar cafea sau cacao sau marmelada   Pentru […]
  • Crema de cacao la pahar   Ingrediente: 1/2 pahar cu zahar; 2 linguri de cacao; 1/2 l lapte; 2 linguri rase de […]
  • Crema de castane Ingrediente 400g castane 200g unt rom dupa gust Pentru sirop 300g zahar o ceasca de […]
  • Crema de cacao cu zeamil   Ingrediente: 1 l lapte; 2 linguri de zeamil; 2 linguri rase cu cacao; 2-3 linguri de […]
  • Crema de Cafea III Ingrediente: 50 de ml cafea; 150 ml lapte; 5 ouă; o linguriţă de făină; 1/2 lapte îndulcit […]

Comentarii: Crema cu Rom

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player