Crema de cafea - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema de cafea

Crema de cafea

Ingrediente:
  • 8 linguri de cafea tare şi dulce;
  • 6 ouă;
  • 2 linguri de zahăr;
  • 100 g unt;
Mod de preparare:
Se bate cafeaua împreună cu ouăle şi zahărul pe foc moale până se îngroaşă, iar după ce s-a răcit se freacă cu untul bătut spumă în prealabil.
Se pune la rece şi se serveşte cu frişcă sau fursecuri.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de Cafea III Ingrediente: 50 de ml cafea; 150 ml lapte; 5 ouă; o linguriţă de făină; 1/2 lapte îndulcit […]
  • Crema de cafea II Ingrediente: 6 galbenuri; 3 linguri de zahăr;  o ceşcuţă cu lapte; o linguriţă de […]
  • Crema Cafea IV Ingrediente: 150 g zahăr pudră; 4 gălbenuşuri; 5 linguriţe de nescafe; 6 linguri lapte […]
  • Crema de cafea  Ingrediente: 4 ouă; 120 g zahăr; 2 linguri de cafea; 1 lingură de rom; 3 foi de […]
  • Crema Spumoasa Ingrediente: 2 linguriţe de cacao; 3 linguriţe de nescafe; 3 linguriţe de pudră; 3 ouă; unt […]

Comentarii: Crema de cafea

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player