Crema de cafea II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema de cafea II

Crema de cafea II

Ingrediente:

  • 6 galbenuri;
  • 3 linguri de zahăr;
  •  o ceşcuţă cu lapte;
  • o linguriţă de făină;
  • 1/2 pahare cu rom;
  • o ceşcuţă de cafea tare;

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă laptele şi faină şi se pun la foc mic, bătându-le cu telul oana se îngroaşă apoi se adaugă romul şi cafeaua strecurată printr-un tifon.

Se dă la rece şi se serveşte în cupe.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de Cafea III Ingrediente: 50 de ml cafea; 150 ml lapte; 5 ouă; o linguriţă de făină; 1/2 lapte îndulcit […]
  • Crema de cafea Ingrediente: 8 linguri de cafea tare şi dulce; 6 ouă; 2 linguri de zahăr; 100 g […]
  • Crema Cafea IV Ingrediente: 150 g zahăr pudră; 4 gălbenuşuri; 5 linguriţe de nescafe; 6 linguri lapte […]
  • Crema de cafea  Ingrediente: 4 ouă; 120 g zahăr; 2 linguri de cafea; 1 lingură de rom; 3 foi de […]
  • Crema pentru lipit biscuiti II Ingrediente: 200 g unt; 100 g zahăr; un ou; 2 linguri de cafea lichidă; Mod de […]

Comentarii: Crema de cafea II

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player