Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema de caise
Crema de caise
Marian |
July 27, 2011 |
|
Ingrediente:
- 250 g caise;
- 200 g zahăr;
- 5-6 foi de gelatină;
- 300 g frişcă;
Mod de preparare:
Se aleg caisele foarte coapte şi se dau prin sită. Se fierb cu zahăr până se obţine o marmeladă. Se iau de pe foc şi se adaugă foile de gelatină înmuiate în prealabil în apă caldă. Se freacă bine cu frişcă, se aşează în cupe şi se dă la rece până se întăreşte. Se garniseşte cu puţină frişcă sau migdale.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Crema de lamaie Ingrediente:
2 pahare cu apă;
250 g zahăr;
8 foi de gelatină;
3 lămâi;
[ad#ad-1]
Mod de […]
- Crema de fragi Ingrediente:
500 g fragi;
2 linguri de zahar pudra;
3/8 l vin alb;
2 linguri de zahar;
6 foi de […]
- Crema moca II
Ingrediente:
2 linguriţe de cafea;
100 g cacao;
4 ouă;
800 g unt;
3 linguri de […]
- Crema moca Ingrediente:
1/2 pahar cu esenţă de cafea;
1/4 pahar cu lapte;
4 ouă;
7 linguri de […]
- Crema de lamaie III Ingrediente:
3 ouă;
160 g zahăr;
200 g unt;
o lămâie;
[ad#ad-1]
Mod de […]
foarte tare reteta :X , am mai facut asa , e super buna crema de caise 😉