Crema de ciocolata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Ingrediente:

  • 1/2 l lapte;
  • un păhărel cu rom;
  • 4 cuburi de parfe de ciocolata;
  • migdale;

Mod de preparare:

Se amesteca laptele cu romul, se adaugă îngheţată si se garniseşte cu migdale. Se tine la frigider si se serveşte foarte rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de lamaie II Ingrediente: 2 ouă; 50 de g zahăr pudră; 1/2 lămâi; 1 dl vin alb; 2 1/2 foi de […]
  • Crema de lamaie III Ingrediente: 3 ouă; 160 g zahăr; 200 g unt;  o lămâie; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Crema de cacao cu zeamil   Ingrediente: 1 l lapte; 2 linguri de zeamil; 2 linguri rase cu cacao; 2-3 linguri de […]
  • Crema Napolitana   Ingrediente: 250 g fragi; 250 g zmeura; 100 ml apa; 250 g zahar; o foaie de […]
  • Crema de cacao la pahar   Ingrediente: 1/2 pahar cu zahar; 2 linguri de cacao; 1/2 l lapte; 2 linguri rase de […]

Comentarii: Crema de ciocolata

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player