Crema de coacaze - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Crema de coacaze

Crema de coacaze

Ingrediente:

  • 3/8 l lapte;
  • un borcan cu iaurt;
  • 125 g coacăze roşii;
  • 3 linguri de zahăr;
  • un păhărel de vişinata;
  • 4 cuburi de îngheţată de vanilie;

Mod de preparare:

Se spală portocală. Se freacă bine coajă cu bucăţile de zahăr care se amestecă apoi cu sucul de portocale cu restul de zahăr şi cu frişca.

Se împarte în pahare şi în momentul servirii, se adăuga o felie de portocale şi un cub de îngheţată de vanilie.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de portocale Ingrediente: 250 g lapte; un borcan de iaurt; 125 g coacăze roşi; 3 linguri de zahar; un păhărel […]
  • Crema moca de vanilie Ingrediente: 50 g faină; 4 gălbenuşuri de ou; 125 g zahăr pudră; 1/2 l lapte; praf de […]
  • Crema de banane II Ingrediente: 500 g banane; 4 ouă; 1 l lapte; 150 g zahăr pudră pentru glasat […]
  • Crema de banane Ingrediente: 4 banane; 200 g smântână; 6 linguri de zahăr pudră; o lingură de nescafe […]
  • Crema de fragi Ingrediente: 500 g fragi; 2 linguri de zahar pudra; 3/8 l vin alb; 2 linguri de zahar; 6 foi de […]

Comentarii: Crema de coacaze

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player