Crema de fasole verde - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Crema de fasole verde

Crema de fasole verde

Ingrediente:

  • 1,2 kg fasole păstăi;
  • 200 g ceapă;
  • 150 g unt;
  • 60 g faină;
  • 200 g franzelă;
  • 2 gălbenuşuri;
  • 100 g smântână;
  • sare;

Mod de preparare:

Se curăţă şi se fierbe ori ce soi de fasole verde, în apa cu sare. Când a fiert se adaugă rântaş făcut din jumătate de cantitate de unt, ceapa şi făina. Se mai lasă să fiarbă împreună câteva minute, se strecoară iar fasolea se trece prin sită. Se amestecă din nou totul, se mai fierbe 5-10 minute, se drege cu gălbenuşuri şi smântână şi se serveşte cu crutoane de franzelă.


Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de fasole uscata Ingrediente: 600 g fasole boabe; 200 g ceapa; 100 g ulei; 60 g unt; 60 g faina; 200 g […]
  • Fasole verde cu oua si smantana la cuptor Ingrediente: 800 g fasole; 2 linguri ulei; 2 oua; patrunjel verde; marar; frunza de […]
  • Fasole verde sote Ingrediente: un kg fasole; 100 g unt; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se alege pe cât […]
  • Crema de praz Ingrediente: 800 g praz; 600 g cartofi; 150 g unt; 100 g făină; o ţelină; 10 boabe piper; o […]
  • Crema de sparanghel Ingrediente: un kg de sparanghel; 80 g unt; 100 g ceapă; 100 g faină; 100 g […]

Comentarii: Crema de fasole verde

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player