Crema de fragi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema de fragi

Crema de fragi

Ingrediente:

  • 500 g fragi;
  • 2 linguri de zahar pudra;
  • 3/8 l vin alb;
  • 2 linguri de zahar;
  • 6 foi de gelatina;
  • frisca;

Mod de preparare:

Se tin fragii o ora impreuna cu zaharul pudra. Se fierbe vinul in care se dizolva gelatina inmuiata in apa rece. Se adauga si celelalte 2 linguri de zahar.

 Se pun grafii in pahare, se toarna vinul rece pe deasupra si se garniseste cu frisca.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de lamaie II Ingrediente: 2 ouă; 50 de g zahăr pudră; 1/2 lămâi; 1 dl vin alb; 2 1/2 foi de […]
  • Crema Napolitana   Ingrediente: 250 g fragi; 250 g zmeura; 100 ml apa; 250 g zahar; o foaie de […]
  • Crema de cozonac Ingrediente 300g cozonac sirop de zahar cafea sau cacao sau marmelada   Pentru […]
  • Crema de cacao la pahar   Ingrediente: 1/2 pahar cu zahar; 2 linguri de cacao; 1/2 l lapte; 2 linguri rase de […]
  • Crema de lamaie Ingrediente: 2 pahare cu apă; 250 g zahăr; 8 foi de gelatină; 3 lămâi; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Crema de fragi

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player