Crema de lamaie - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema de lamaie

Crema de lamaie

Ingrediente:

  • 2 pahare cu apă;
  • 250 g zahăr;
  • 8 foi de gelatină;
  • 3 lămâi;

Mod de preparare:

Se fierbe zahărul în apă, se topeşte gelatina în acest sirop şi se adaugă coaja rasă şi zeamă de la cele trei lămâi. Se lasă să se limpezească apoi se strecoară printr-un tifon într-o formă de budincă sau în cupe după care se dă la frigider.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de lamaie II Ingrediente: 2 ouă; 50 de g zahăr pudră; 1/2 lămâi; 1 dl vin alb; 2 1/2 foi de […]
  • Crema de lamaie III Ingrediente: 3 ouă; 160 g zahăr; 200 g unt;  o lămâie; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Crema de caise Ingrediente: 250 g caise; 200 g zahăr; 5-6 foi de gelatină; 300 g frişcă; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Crema de banane II Ingrediente: 500 g banane; 4 ouă; 1 l lapte; 150 g zahăr pudră pentru glasat […]
  • Crema de fragi Ingrediente: 500 g fragi; 2 linguri de zahar pudra; 3/8 l vin alb; 2 linguri de zahar; 6 foi de […]

Comentarii: Crema de lamaie

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player