Crema de portocale - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema de portocale

Crema de portocale

Ingrediente:

  • 250 g lapte;
  • un borcan de iaurt;
  • 125 g coacăze roşi;
  • 3 linguri de zahar;
  • un păhărel cu vişine;
  • 4 cuburi de îngheţată de vanilie;
  • o portocala;

Mod de preparare:

Se spala portocala. Se freacă bine coaja cu bucăţile de zahar care se amesteca apoi cu scul de portocale  cu restul de zahar si cu frişcă.

Se împarte in pahare si in momentul servirii, se adăuga o felie de portocale si un cub de îngheţată de vanilie.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema cu Rom   Ingrediente: 2 oua; 150 g faina; 7 linguri de zahar; 1/2 l lapte; un păhărel cu […]
  • Crema de cacao la pahar   Ingrediente: 1/2 pahar cu zahar; 2 linguri de cacao; 1/2 l lapte; 2 linguri rase de […]
  • Crema de cozonac Ingrediente 300g cozonac sirop de zahar cafea sau cacao sau marmelada   Pentru […]
  • Crema de fragi Ingrediente: 500 g fragi; 2 linguri de zahar pudra; 3/8 l vin alb; 2 linguri de zahar; 6 foi de […]
  • Crema de coacaze Ingrediente: 3/8 l lapte; un borcan cu iaurt; 125 g coacăze roşii; 3 linguri de zahăr; un […]

Comentarii: Crema de portocale

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player