Crema Glasata Moca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Crema Glasata Moca

Crema Glasata Moca

Ingrediente:

  • 1/4 l cafea concentrată;
  • 150 g zahăr;
  • 4 gălbenuşuri;
  • 1/4 l smântână;

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până se albesc. Această compoziţie se toarnă peste cafeaua care fierbe şi se pune pe foc moale, frecând mereu, evitând fierberea preparatului.

Se lasă să se răcească bine, continuând să se amestece apoi se adaugă smântână şi se dă la frigider pentru a îngheţa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema moca II   Ingrediente: 2 linguriţe de cafea; 100 g cacao; 4 ouă; 800 g unt; 3 linguri de […]
  • Crema moca de vanilie Ingrediente: 50 g faină; 4 gălbenuşuri de ou; 125 g zahăr pudră; 1/2 l lapte; praf de […]
  • Crema cu inghetata Ingrediente: 150 g cacao; 120 g unt; 75  g zahăr; 3 ouă; 3 linguri de […]
  • Crema alba   Ingrediente: un pahar cu lapte; o lingură de faină; 200 g unt; 6-7 linguri de zahăr […]
  • Crema de cacao cu zeamil   Ingrediente: 1 l lapte; 2 linguri de zeamil; 2 linguri rase cu cacao; 2-3 linguri de […]

Comentarii: Crema Glasata Moca

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player