Crema moca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema moca

Crema moca

Ingrediente:

  • 1/2 pahar cu esenţă de cafea;
  • 1/4 pahar cu lapte;
  • 4 ouă;
  • 7 linguri de zahăr;
  •  o lingură de rom;

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă laptele, esenţa de cafea şi romul. Se pune pe baia de apă să fiarbă până se îngroaşă puţin, apoi se lasă să se răcească. Se bat albuşurile spumă şi se amestecă cu cremă rece.

Se pune la pahare.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema moca II   Ingrediente: 2 linguriţe de cafea; 100 g cacao; 4 ouă; 800 g unt; 3 linguri de […]
  • Crema cu inghetata Ingrediente: 150 g cacao; 120 g unt; 75  g zahăr; 3 ouă; 3 linguri de […]
  • Crema de lamaie III Ingrediente: 3 ouă; 160 g zahăr; 200 g unt;  o lămâie; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Crema Spumoasa Ingrediente: 2 linguriţe de cacao; 3 linguriţe de nescafe; 3 linguriţe de pudră; 3 ouă; unt […]
  • Crema de caise Ingrediente: 250 g caise; 200 g zahăr; 5-6 foi de gelatină; 300 g frişcă; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Crema moca

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player