Crema pentru lipit biscuiti II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Crema pentru lipit biscuiti II

Crema pentru lipit biscuiti II

Ingrediente:
  • 200 g unt;
  • 100 g zahăr;
  • un ou;
  • 2 linguri de cafea lichidă;
Mod de prepare:
 
Se pun oul şi zahărul într-un vas mic la foc slab şi se amestecă cu putere. Nu se lăsa să fiarbă, focul servind doar la dizolvarea zahărului. Se lăsa să se răcească.
Separat se bate untul spumă, apoi se adaugă câte puţin din amestecul răcit. Se parfumează cu cele două linguri de cafea lichidă foarte tare. Cu această cremă se lipesc câte doi biscuiţi şi se ornează pe deasupra.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de cacao la pahar II Ingrediente: 1 kg lapte;  7 linguri de zahăr; 4 linguri de faină; 4 linguri de cacao; un […]
  • Crema de lamaie II Ingrediente: 2 ouă; 50 de g zahăr pudră; 1/2 lămâi; 1 dl vin alb; 2 1/2 foi de […]
  • Crema moca II   Ingrediente: 2 linguriţe de cafea; 100 g cacao; 4 ouă; 800 g unt; 3 linguri de […]
  • Crema pentru torturi   Ingrediente: 1/2 l lapte; 1/2 esenţa cafea; 350 g zahăr; 8 ouă; 100 g […]
  • Crema de cafea II Ingrediente: 6 galbenuri; 3 linguri de zahăr;  o ceşcuţă cu lapte; o linguriţă de […]

Comentarii: Crema pentru lipit biscuiti II

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player