Curcan Umplut - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Curcan Umplut

Curcan Umplut

Ingrediente

  • pentru un curcan de 4kg se face urmatoarea umplutura
  • 250 g paine alba
  • ficatul de curcan
  • 100g unt proaspat
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar tocat
  • 100g ciuperci( la alegere)

Mod preparare

Curcanul se pregateste la cuptor. Umplutura o facem din paine muiata in lapte si stoarsa, pe care o amestecam cu ficatul de curcan tocat la masina sau cu ficat de vitel.Untul proaspat se freaca cu spuma, se amesteca cu tocatura, se pun ouale, sare, piper . Se freaca totul bine, pana devine, pana devine ca o pasta. Ciupercile le putem adauga la alegere inabusite in unt, taiate bucati.

Curcanul se umple,se coase si se frige.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]
  • Ficat de caprioara Ingrediente 6 felii de ficat 1 lingura de unt 2 lingurite de ulei 1 lingura de […]
  • Paine cu mamaliga si piper Ingrediente: 500 g aluat de pâine; 500 g mămăliga rece; 100 g faină; 1/2 linguriţă de sare […]
  • Paine cu lapte  Ingrediente: 1 kg făină; 40 g drojdie; 700 ml lapte; 1 lingură ulei; 20 g zahăr; 2 […]
  • Musaca de ficat cu conopida Ingrediente: 3 conopide; 500 g ficat; 2 linguri […]

Comentarii: Curcan Umplut

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player