Delicii de cafea - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Delicii de cafea

Delicii de cafea

Ingrediente:

  • 200 g unt;
  • 250 g zahăr;
  • 1/2 ceaşca de cafea foarte tare;

Mod de preparare:

Se fierbe un sirop gros din zahăr şi cafea. Se lasă să se răcorească , se adaugă untul tăiat bucăţele şi se amestecă fără încetare circa 15 minute.

Când pasta este netedă şi omogenă, se varsă pe o tavă dreptunghiulară.

Se răceşte şi se taie în mici pătrate.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gogosi de ciocolata Ingrediente: 120 g zahăr; 1 praf de vanilie; 100  g cacao; 2 albuşuri; coaja rasă de la o […]
  • Trufe III   Ingrediente: 100 g cacao cu lapte;  un gălbenuş de ou; o lingură de unt; o lingură de […]
  • Spuma de albus cu capsuni  Ingrediente: 2 albuşuri; 1 pahar cu vârf de zahăr pisat; 1 pahar cu vârf de […]
  • Ecler cu cafea Ingrediente: Aluatul: 1/4 l apă; 75 g unt; 1/2 linguriţă cu sare; 1 lingură cu zahăr; 150 g […]
  • Lebede cu frisca Ingrediente: 2 1/2 dl apă; 100 g unt; 1 linguriţă de zahăr; un praf de sare; 125 g făină; 4 […]

Comentarii: Delicii de cafea

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player