Desert cu arpacas si legume - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Desert cu arpacas si legume

Desert cu arpacas si legume

Ingrediente:

  • 2 căni arpacaş;
  • 4 linguri miere;
  • 100 g stafide;
  • 100 g nuci stafide;
  • 100 g nuci pişate;
  • o linguriţă coajă de lămâie rasă;

Mod de preparare:

Arpacaşul se spală în 3 ape, se pune în vasul de fierbere cu 4 căni de apă şi se aşează capacul de fierbere rapidă.

Se pune vasul pe foc mare până se ridică dispozitivul capacului, după care se micşorează flacăra şi se mai lasă la fiert 15 minute.

Se opreşte focul şi se lasă vasul la depresurizat.

Arpacaşul fiert se amestecă cu mierea, stafidele, nucile pişate şi coaja de lămâie.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Desert cu arpacas si legume

Copyright © 2010 - 2024 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player