Desert cu pere - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Desert cu pere

Desert cu pere

Ingrediente:

  • gelatina cu savoare de zmeura;
  • 2 cesti de vin alb;
  • 1 lamaie (facem suc de lamaie);
  • coji de lamaie;
  • scortisoara;
  • esenta aromata.

Mod de preparare:

Curatam perele, le taiem pe jumatate, scoatem semintele si le trecem prin sucul de lamaie.
Intr-o oala punem perele, zaharul, esenta, vinul, scortisoara si cojile de lamaie si le punem pe foc aproximativ 20 de minute. Scoatem perele (atentie, nu trebuie sa se sfarame in momentul in care le scoatem), le ungem cu gelatina si le trecem din nou putin prin sucul de lamaie. Pofta buna!

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pere la cuptor Ingrediente: 500g prere 1 lingura de unt 2 linguri de marmelada de caise 4 linguri de macaroane […]
  • Mere coapte Ingrediente:   4 mere de 150 gr fiecare; 100 gr de zahar; 100 ml de […]
  • Desert rapid cu fructe si inghetata Ingrediente: Pişcoturi de şampanie; îngheţată; zmeură sau căpşuni; lichior sau […]
  • Crema de castane Ingrediente 400g castane 200g unt rom dupa gust Pentru sirop 300g zahar o ceasca de […]
  • Desert cu morcovi Ingrediente: 2 morcovi mari; ¼ cană apă; ½ cană miere; 2 linguri ulei; 1 linguriţă […]

Comentarii: Desert cu pere

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player