Ingrediente:
- 500 g maruntaie;
- 2 oua;
- 1 felie de paine;
- 1 lingura smantana;
- 1 lingura verdeata tocata;
- 2 fire de ceapa verde;
- sare;
- piper;
- 1 lingura de untura;
Mod de preparare:
Se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel (inima, ficatul, plamanii). Se adauga ouale, putin miez de paine inmuiat in lapte, sare, un praf de piper, smantiana si verdeata multa, marar, patrunjel si ceapa verde, tocata, marunt cu o parte din cozi. Se spala, prapurul bine, in mai multe ape. Se unge putin cu untura o tigaie cu marginile joase. Se intinde prapurul in tigaie, astfel incat sa ramana, mult si pe margini si sa poata, fi intors deasupra peste umplutura. Se pune umplutura peste prapur in tigaie, se aseaza cu o lingura ca sa fie stratul de aceeasi grosime si se intorc marginile prapurului deasupra. Se coace la cuptor. Se serveste intreg sau se taie felii.