Drob de miel - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Drob de miel

Drob de miel

Ingrediente:

  • 500 g maruntaie;
  • 2 oua;
  • 1 felie de paine;
  • 1 lingura smantana;
  • 1 lingura verdeata tocata;
  • 2 fire de ceapa verde;
  • sare;
  • piper; 
  • 1  lingura de untura;

Mod de preparare:

Se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel (inima, ficatul, plamanii). Se adauga ouale, putin miez de paine inmuiat in lapte, sare, un praf de piper, smantiana si verdeata multa, marar, patrunjel si ceapa verde, tocata, marunt cu o parte din cozi. Se spala, prapurul bine, in mai multe ape. Se unge putin cu untura o tigaie cu marginile joase. Se intinde prapurul in tigaie, astfel incat sa ramana, mult si pe margini si sa poata, fi intors deasupra peste umplutura. Se pune umplutura peste prapur in tigaie, se aseaza cu o lingura ca sa fie stratul de aceeasi grosime si se intorc marginile prapurului deasupra. Se coace la cuptor. Se serveste intreg sau se taie felii.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Drob de miel Ingrediente: ficat de miel; plamin de miel; inima de miel; 1 ceapa; 2 linguri untura; 1-2 oua […]
  • Drob de miel in aluat Ingrediente: 500 g maruntaie; 2 oua; 1 felie de paine; 1 lingura smantana; 1 lingura verdeata […]
  • Rosii cu orez Ingrediente: 12 rosii mijlocii 2 ardei 100g orez sare piper cateva frunze de salata […]
  • Miel cu ciuperci Ingrediente: 750 g carne miel; 400 g ciuperci; 7 linguri de unt sau untura; 7 cepe mici; 1 […]
  • Rosi umplute Ingrediente: 10 rosii potrivite 5 lg pline de pilaf rece bine scazut 1/2 piept de pui(din pilaf) 3 […]

Comentarii: Drob de miel

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player