Esenta de otet aromat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Esenta de otet aromat

Esenta de otet aromat

Ingrediente:

  • 50 g oţet;
  • 150 g apă;
  • 30 g ceapă;
  • 20 g usturoi;
  • câteva boabe de piper sfărmate;
  • o foaie de dafin;
  • 1 un g de scorţişoară;

Mod de preparare:

Se taie ceapă şi usturoiul şi se pun la fiert cu ingredienţele de mai sus. Când s-a redus lichidul la jumătate, se strecoară şi se întrebuinţează la sosuri după reţetă sau după gust, mâncărurile la care se pretează oţetul. Tot la alegere se poate pune şi tarhon.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Esenta de vin aromata Ingrediente: 100 g vin vechi; 10 g usturoi; câteva boabe piper; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Esenta de ciuperci Ingrediente: 400-500 g ciuperci proaspete; 50 g ceapă; 30 g rădăcini de pătrunjel; 10-15 boabe de […]
  • Esenta din ciuperci uscate Ingrediente: 30-50 g ciuperci uscate; 10-15 boabe piper; 1/2 foi dafin; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Esenta de tarhon Ingrediente: 1-2 legături tarhon; 50 g oţet; în 50 g apă; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se […]
  • Pateu imitat Ingrediente: 2 cepe mijlocii; 1 lingura de untura; 2 linguri de pesmet; 50 g drojdie; 1 pahar de […]

Comentarii: Esenta de otet aromat

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player