Esenta de tarhon - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Esenta de tarhon

Esenta de tarhon

Ingrediente:

  • 1-2 legături tarhon;
  • 50 g oţet;
  • în 50 g apă;

Mod de preparare:

Se alege tarhonul, se spală frunzele şi se opăresc. Se fierbe cu oţet în vas acoperit 10-20 de minute. Se întrebuinţează la sosuri brune picante şi la diferite alte preparate de bucătărie ca rasoluri, afumături fierte, preparate de ouă,peste.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Esenta de ciuperci Ingrediente: 400-500 g ciuperci proaspete; 50 g ceapă; 30 g rădăcini de pătrunjel; 10-15 boabe de […]
  • Esenta din ciuperci uscate Ingrediente: 30-50 g ciuperci uscate; 10-15 boabe piper; 1/2 foi dafin; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Esenta de vin aromata Ingrediente: 100 g vin vechi; 10 g usturoi; câteva boabe piper; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Esenta de otet aromat Ingrediente: 50 g oţet; 150 g apă; 30 g ceapă; 20 g usturoi; câteva boabe de piper […]
  • Sos de hrean cu smantana Ingrediente: 50 g unt; 1-2 bucăţi hrean; 30 g faină; 200 g smântână; 300 g supă de […]

Comentarii: Esenta de tarhon

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player