Ficat de caprioara - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Ficat de caprioara

Ficat de caprioara

Ingrediente

  • 6 felii de ficat
  • 1 lingura de unt
  • 2 lingurite de ulei
  • 1 lingura de faina
  • sare

Mod de preparare

Curatam ficatul de pielite si il taiem felii nu prea groase. Il dai prin faina si il prajim in unt fierbinte, amestecat cu putin ulei. Saram. Servim cu o garnitura de ceapa taiata felii foarte subtiri, prajite bine in ulei.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]
  • Curcan Umplut Ingrediente pentru un curcan de 4kg se face urmatoarea umplutura 250 g paine alba ficatul de […]
  • Ficat la gratar Ingrediente: 750 g ficat 50 g unt proaspat 1 praf de piper 1 lingurita de patrunjel tocat 1|2 […]
  • Musaca de ficat cu conopida Ingrediente: 3 conopide; 500 g ficat; 2 linguri […]
  • Tocanita de ficat Mehedinteana Ingrediente: 1 kg ficat; 1/4 kg ceapa; O cana de vin (250 ml); O ceasca de bulion; Sare; […]

Comentarii: Ficat de caprioara

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player