Ficat de gasca natur - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Ficat de gasca natur

Ficat de gasca natur

Ingrediente:

  • 300 g ficat;
  • 3 linguri untură de gâscă;

Mod de preparare:

Se alege un ficat frumos, proaspăt şi alb, se îndepărtează vâna de sânge şi locul unde a fost fierea şi se ţine două ore în apă puţin sărată. Se şterge uşor cu o cârpă şi se aşază într-o cratiţă, cu untură de gâscă.

Se acoperă cu o hârtie unsă cu unt şi se dă la cuptor la foc potrivit. Se unge din când în când cu untura din cratiţă. Când este gata, se presară cu sare.

Se serveşte cald sau rece, după gust.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Berbec cu sos marinat Ingrediente: 1 kg pulpa de berbec; 2 cepe; 1 morcov; 1 patrunjel; 1/2 telina; 1 paharel cu […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]
  • Snitel de vitel natur Ingrediente: 4 felii de carne; untura sau ulei; piper; faina; sare. Mod de […]
  • Varza acra cu carne Ingrediente: 500 g carne de porc; 1 varza acra (circa 2-3 kg); 2 linguri untura; 1 pahar bulion de […]
  • Miel cu spanac Ingrediente: 750g carne 2 kg spanac 1 lingurita de faina 2 linguri de untura 1 ceapa 1 lingura […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Ficat de gasca natur http://www.la-cratita.ro/ficat-de-gasca-natur/ […]

Comentarii: Ficat de gasca natur

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player