Ficat la gratar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Gratare, Preparate din carne » Ficat la gratar

Ficat la gratar

Ingrediente:

  • 750 g ficat
  • 50 g unt proaspat
  • 1 praf de piper
  • 1 lingurita de patrunjel tocat
  • 1|2 lingura de unt topit

Mod de preparare:

Se curata ficatul si se taie felii cat mai egale ca grosime. Se presara putin piper, se ung cu unt si se pun la fript pe gratarul incins, la foc potrivit; se tin 10-15 minute. In acest timp se mai ung o data si se intorc de doua ori pe o parte si pe alta. Se sareaza. Cand este gata, se aseaza pe o farfurie fierbinte si se pune pe fiecare felie de ficat o bucatica mica de unt proaspat, cu putina verdeata. Se serveste cu granitura de legume si salata.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Musaca de ficat cu conopida Ingrediente: 3 conopide; 500 g ficat; 2 linguri […]
  • Curcan Umplut Ingrediente pentru un curcan de 4kg se face urmatoarea umplutura 250 g paine alba ficatul de […]
  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]
  • Ficat de caprioara Ingrediente 6 felii de ficat 1 lingura de unt 2 lingurite de ulei 1 lingura de […]
  • Rosii umplute cu ficat Ingrediente 12 rosii frumoase 250g ficat 3 chifle 1 ceapa mica 2 oua 50 g unt proaspat 2 […]

Comentarii: Ficat la gratar

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player