“Figaro” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Prajituri » “Figaro”

“Figaro”

Ingrediente:

  • 250 g Cacao sau margarina;
  • 3 galbenusuri;
  • o lamaie mare(zeama si coaja);
  • un praf de copt;
  • 125 g zahar pudra;
  • sare;
  • 500 g faina;
  • gem;


Mod de preparare:

Se amesteca  bine totul intr-un vas pana se formeaza o pasta groasa,care se intinde cu mana in tava.

Deasupra se intinde un strat de gem, apoi cele trei albusuri spuma amestecate cu 125 g zahar pudra.

Se coace la foc potrivit.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Prajitura cu cacao Ingrediente: 125 g cacao; 125 g zahăr; 125 g unt; 6 ouă; 1 lingură de pesmet; 1 lingură cu […]
  • Prajitura cu mere Ingrediente: 300 g făină; 200 g margarina; 100 g zahăr; 1 ou; 1 lingură cu smantană; […]
  • Prajitura cu crema si bezea Ingrediente: 500 g făină; 200 g zahăr; 4 gălbenuşuri; 1 linguriţă de amoniac sau bicarbonat; 150 […]
  • Prajitura “Mariuta” Ingrediente: 20 linguri de făină; 6 linguri de zahăr pudră; 100 g unt sau margarina; 3 […]
  • Prajitura “Atena” Ingrediente: 160 g unt; un pahar de nuci pisate; 320 g zahar pudra; 2 1/2  pahare de […]

Comentarii: “Figaro”

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player