Fileu de salau pane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Fileu de salau pane

Fileu de salau pane

Ingrediente:

  • 1 salau de 1 kg
  • 2 oaua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de pesmet
  • sare
  • 100g ulei

Mod de preparare:

Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada si se desface in doua, in lungime. Se curata de piele si se scoate sira spinarii, cu grija, sa nu mai ramana oase. Se taie in bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10 minute. Se dau bucatile prin faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc in unt sau ulei fierbinte. Se servesc cu sos maioneza.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Nisetru pane Ingrediente 1,500kg nisetru 100g unt amestecat cu ulei 2 oua 2 linguri de faina 2 linguri de […]
  • Crap fiert la cuptor Ingrediente: 1 crap de 1.500kg 2 linguri de unt sau ulei sare Mode de preparare: Se curata […]
  • Cega rasol Ingrediente: 1,500 kg de cega 1 ceapa zarzavat de supa 2L apa sare 5 boabe […]
  • Cega Rasol Ingrediente 1,500 g cega 1 ceapa zarzavat de supa 2l apa sare 5 boabe […]
  • Sote de inele de calamari Ingrediente: 50 g inele de calamari; 200 ml pastă de roşii; 300 ml apă minerală; 100 ml ulei de […]

Comentarii: Fileu de salau pane

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player