Florio - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Florio

Florio

 

Ingrediente:

  • 3/4 l vin Murfatlar cabernet;
  • 3/4 l sirop de vişine;
  • 1/2 l alcool rafinat;
  • 1/2 sticluţă de esenţă de migdale;

 

Mod de preparare:

Peste alcool se toarnă siropul care se lasă o oră la opărit, se adaugă vinul şi esenţa de migdale.

Se lasă o săptămână în sticle astupate bine, apoi se consumă.


Va recomandam si urmatoarele retete

  • Suc la rece Ingrediente: 1 kg de fructe; 1,200 kg de zahar; 1 litru de apa; 2 aspirine; [ad#ad-1] Mod […]
  • Lichior de cafea Ingrediente: 250g cafea (pentru 1l cafea lichida) 1L alchool de 90° sirop (1 kg zahar si 3\4 […]
  • Vin rosu cu Banane   Ingrediente: 6 banane foarte coapte; 1 l vin roşu; scorţişoară; 250 g […]
  • Suc de Fructe   Ingrediente:  1/4 kg de căpşune ; zmeură; coacăze; caise; zeamă unei […]
  • Cocktail de portocale Ingrediente: 20 ml sirop portocale; 100 ml vin rosu; 1 felie de portocala; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Florio

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player