Florio - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Florio

Florio

 

Ingrediente:

  • 3/4 l vin Murfatlar cabernet;
  • 3/4 l sirop de vişine;
  • 1/2 l alcool rafinat;
  • 1/2 sticluţă de esenţă de migdale;

 

Mod de preparare:

Peste alcool se toarnă siropul care se lasă o oră la opărit, se adaugă vinul şi esenţa de migdale.

Se lasă o săptămână în sticle astupate bine, apoi se consumă.


Va recomandam si urmatoarele retete

  • Lichior de cafea Ingrediente: 250g cafea (pentru 1l cafea lichida) 1L alchool de 90° sirop (1 kg zahar si 3\4 […]
  • Suc la rece Ingrediente: 1 kg de fructe; 1,200 kg de zahar; 1 litru de apa; 2 aspirine; [ad#ad-1] Mod […]
  • Punci de Vin Ingrediente: un litru de vin cald; 250 g zahar; coaja rade de la o lamaie; 2-3 cuisoare; 50 ml […]
  • Punci Cald Ingrediente: 1/4 kg zahar vanilat; 1/2 l l apa; 400 ml ceai; 400 ml vin alb; 125 ml rom; zeama […]
  • Vin rosu cu Banane   Ingrediente: 6 banane foarte coapte; 1 l vin roşu; scorţişoară; 250 g […]

Comentarii: Florio

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player