Ingrediente:
- 800 g file pipt de pui
- 800 g file vitel
- 2 l supa pui
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 4 linguri suc lamaie
- 2 foi de dafin
- 1 lingurita boabe piper
- 2 morcovi
- 200 g mazare
- 100 g margarina
- 4 galbenusuri
Mod de preparare:
Speli si scurgi carnea. dai la fiert supa cu coaja de lamaie,foile de dafin si piperul. Adaugi carnea de vitel si lasi sa fiarba inabusit 25 minute. Carnea de pui o dai la fiert peste 15 minute. Iei vasul de pe foc si carnea o mai lasi in supa inca 20 minute, apoi o scoti. Cureti morcovii de coaja, ii speli si ii tai rondele. Intr-o cratita fierbi morcovii si mazarea cu putina sare. Topesti margarina. Bati galbenusurile intr-un vas pe bain-marie cu margarina si supa. Adaugi sucul de lamaie si zaharul.