Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri Babareze
Fursecuri Babareze
Marian |
June 3, 2011 |
|
Ingrediente:
- 250 g faina;
- 75 g zahar;
- 2 pachete de zahar vanilat;
- un ou;
- 125 g margarina;
Mod de preparare:
Se prepara o coca din cele de mai sus,se intinde o foaie groasa de un cm si se taie in diferite forme.
Se coc la foc potrivit si se pudreaza calde.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Fursecuri “Daria” Ingrediente:
500 g făină;
250 g margarina;
4-5 linguri cu zahăr pudră;
2 gălbenuşuri;
4-5 […]
- Fursecuri cu Nuci II
Ingrediente:
140 g unt;
un ou;
70 g zahar pudra;
60 g nuci pisate;
170 g […]
- Fursecuri umplute Ingrediente:
250 g unt sau margarina;
4 linguri cu zahăr;
2 gălbenuşuri;
bicarbonat (un varf de […]
- Fursecuri ieftine Ingrediente:
2 ouă;
4 linguri cu zahăr;
4 linguri cu ulei;
1 linguriţă cu amoniac;
1 praf de […]
- Fursecuri Delicioase Ingrediente:
80 g faina;
80 g unt;
40 g alune sau nuci macinate;
40 g zahar vanilat;
2 […]