Fursecuri Babareze - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri Babareze

Fursecuri Babareze

 

Ingrediente:

  • 250 g faina;
  • 75 g zahar;
  • 2 pachete de zahar vanilat;
  • un ou;
  • 125 g margarina;

Mod de preparare:

Se prepara o coca din cele de mai sus,se intinde o foaie groasa de un cm si se taie in diferite forme.

Se coc la foc potrivit si se pudreaza calde.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri “Daria” Ingrediente: 500 g făină; 250 g margarina; 4-5 linguri cu zahăr pudră; 2 gălbenuşuri; 4-5  […]
  • Fursecuri cu Nuci II   Ingrediente: 140 g unt; un ou; 70 g zahar pudra; 60 g nuci pisate; 170 g […]
  • Fursecuri umplute Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 4 linguri cu zahăr; 2 gălbenuşuri; bicarbonat (un varf de […]
  • Fursecuri ieftine Ingrediente: 2 ouă; 4 linguri cu zahăr; 4 linguri cu ulei; 1 linguriţă cu amoniac; 1 praf de […]
  • Fursecuri Delicioase Ingrediente: 80 g faina; 80 g unt; 40 g alune sau nuci macinate; 40 g zahar vanilat; 2 […]

Comentarii: Fursecuri Babareze

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player