Fursecuri bavareze - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri bavareze

Fursecuri bavareze

Ingrediente:

  • 250 g făină;
  • 75 g zahăr;
  • 2 pachete cu zahăr vanilat;
  • 1 ou;
  • 125 g margarina;
  • zahăr pudră.

Mod de preparare:

Se prepară o cocă din cele de mai sus, se întinde o foaie groasă de 1 cm şi se taie în diferite forme.

Se coc la foc potrivit şi se pudrează calde.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri cu lamaie Ingrediente: 200 g unt; 1 gălbenuş; 4 linguri cu zahăr; 1 lămaie; făină cat […]
  • Fursecuri cu gem de caise Ingrediente: 150 g făină; 100 g unt; 50 g zahăr; 1 ou; coajă de lamaie; sare; gem de […]
  • Fursecuri cu dulceata Ingrediente: 250 g făină; 200 g unt; 100 g zahăr pudră; 100 g nuci, dulceaţă. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Fursecuri “Daria” Ingrediente: 500 g făină; 250 g margarina; 4-5 linguri cu zahăr pudră; 2 gălbenuşuri; 4-5  […]
  • Fursecuri bicolore Ingrediente: 250 g unt; 4 ouă; 3 linguri cu zahăr pudra; puţin bicarbonat  de  […]

Comentarii: Fursecuri bavareze

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player