Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri bavareze
Fursecuri bavareze
admin |
March 8, 2010 |
|
Ingrediente:
- 250 g făină;
- 75 g zahăr;
- 2 pachete cu zahăr vanilat;
- 1 ou;
- 125 g margarina;
- zahăr pudră.
Mod de preparare:
Se prepară o cocă din cele de mai sus, se întinde o foaie groasă de 1 cm şi se taie în diferite forme.
Se coc la foc potrivit şi se pudrează calde.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Fursecuri cu lamaie Ingrediente:
200 g unt;
1 gălbenuş;
4 linguri cu zahăr;
1 lămaie;
făină cat […]
- Fursecuri cu gem de caise Ingrediente:
150 g făină;
100 g unt;
50 g zahăr;
1 ou;
coajă de lamaie;
sare;
gem de […]
- Fursecuri cu dulceata Ingrediente:
250 g făină;
200 g unt;
100 g zahăr pudră;
100 g nuci, dulceaţă.
[ad#ad-1]
Mod de […]
- Fursecuri “Daria” Ingrediente:
500 g făină;
250 g margarina;
4-5 linguri cu zahăr pudră;
2 gălbenuşuri;
4-5 […]
- Fursecuri bicolore Ingrediente:
250 g unt;
4 ouă;
3 linguri cu zahăr pudra;
puţin bicarbonat de […]